Richard & Nadine

Worlds change when eyes meet. 

 

Wat een prachtige herfst-dag was het op de bruiloft van Richard en Nadine...  En wat een geluk dat ik preciés deze dag als secondshooter mee mocht met Myrthefotografie! Gave herfstkleuren en tinten kwamen overal terug, kijk eens naar dat paars en rood! Er was veel regen voorspeld dus hebben we 's ochtends foto's gemaakt in de Botanische tuinen waar ook een tropische kas was. Gelukkig kon de 'first look' buiten omdat de regen het liet afweten. Onder een prachtige boog wachtte Richard zijn Nadine op... Een bijzonder moment om elkaar voor het eerst te zien op deze dag! De blijdschap spatte ervan af! Familiefoto's maken in de regen, donuts, heeel veel happysocks, 'de kus' die bijna te vroeg gegeven werd in de kerk... ;) Kijk snel verder voor deze mooie bruiloft!

 

Richard en Nadine, veel geluk samen! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0