Bart & Marije

What a beautiful day, what a happy day - a day of love. 

 

Alweer een poosje geleden mocht ik als second shooter met Myrthe fotografie mee om de bruiloft van Bart en Marije te fotograferen, wat een feest! De dag startte bij Marije, die eigenlijk al zo goed als klaar was toen wij arriveerden. Nadat Bart haar ophaalde zijn we naar de Sint Janskerk in Gouda gereden om de fotoreportage te doen. Bart en Marije hadden geregeld dat we hier naar binnen konden en dat kwam goed uit aangezien het weer die ochtend niet heel optimaal was om lang buiten foto's te maken. Na heel even buiten te zijn geweest besloten we dus toch maar om binnen verder te gaan, en wauw wat is zo'n oude kerk toch mooi om stijlvolle trouwfoto's in te maken! Na het foto's maken gingen we naar het oude stadhuis in Gouda, ook al zo mooi! Na de ceremonie zat onze taak erop en werd deze happy day vol happy socks nog even voorgezet samen met alle daggasten. Bart en Marije, heel veel geluk met z'n tweeën! 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0