Bart & Anna

Wát een mooie dag was de dag van Bart & Anna! De liefde voor elkaar (én voor de Ferrari;) was voelbaar. Het was heerlijk relaxt en ontspannen. De zon scheen en we hadden een enorm toffe locatie om foto's te maken. Ontroerende speeches tijdens de ceremonie, een lach en een traan. Een dag vol liefde. Lief bruidspaar, we hebben met jullie mee genoten van deze prachtige dag! 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 prachtige jurken, een fijn weertje, mooie gele bloeiende bloemen... Perfecte ingrediënten voor een heerlijke dag! Terwijl Anna zich binnen begint klaar te maken schiet ik snel even een paar mooie plaatjes van de schoenen en jurk... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toch wel een beeetje spannend! De voordeurbel ringt. Bart houdt zijn adem in. Nog een paar seconden... Achter de deur beweegt wat. Hij gaat open. Daar is ze! 

 

 

 

 

 

Na de eerste ontmoeting is het tijd voor de fotoreportage! Heerlijk even nog wat rustige momentjes samen voordat alle gasten arriveren... 

Een ontzettend gave fotolocatie hadden Bart en Anna uitgekozen, waar we naar hartenlust fijne plaatjes konden schieten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een loods. Een waterig zonnetje. Een blauwe lucht. Een mooi bruidspaar.

 

Na heel wat bewonderende 'aaaahs' & 'oohs' voor de bruid én voor de bruidegom met zijn mooie Ferrari, was het tijd voor een lekker hapje eten waarna we naar de locatie vertrokken waar het burgerlijk huwelijk gesloten ging worden.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0