Jonathan & Marlies

'If I know what love is, it's because of you.'

 

13 september 2019 was het dan eindelijk zo ver; dé grote dag van Jonathan en Marlies. Marlies en ik (Janneke) kenden elkaar al via onze opleiding, en ik heb hun verkeringstijd dan ook van de zijlijn meegemaakt (oké niet in het echt, maar van verhalen tijdens onze eindeloze treinreizen richting Rotterdam, dus voor mijn gevoel kende ik Jonathan ook al een beetje ;) ). Van elkaar leuk vinden, verkering krijgen tot verloven hoorde ik de verhalen, en hóe leuk is het dan dat zij ons vroegen om hun bruiloft vast te leggen! Het was echt een feestje om bij deze dag aanwezig te zijn.

 

's Ochtends vroeg onderweg naar Marlies vielen de eerste regendruppels neer op de auto, oei... Ook het weerbericht beloofde wat regen, en wel precies tijdens het fotomoment. Hier werden zowel wij als het bruidspaar niet heel blij van. Bij Marlies aangekomen zat zat zij inmiddels al beneden en werd zij mooi gemaakt door Leanne van Beautysalon & Kapsalon Time Out Putten, die ook mijn kapsel en make-up had verzorgd op onze bruiloft twee maanden eerder, hoe grappig om elkaar hier weer te treffen! Marlies was relaxt en maakte zich (ogenschijnlijk) niet zo druk om de regen. Een schitterende bruidsjurk hing klaar, de dag was nu echt begonnen! Nadat bij Jonathan de laatste voorbereidingen werden gefotografeerd was het bruidspaar klaar voor de ontmoeting en stopte het zowaar met regenen.


We waagden het toch naar de 'buitenlocatie' voor de fotoshoot, maar onderweg hiernaartoe begon het weer hard te regenen. We zijn toch maar doorgereden, en dat was maar goed. Bij aankomst regende het nog wat en zijn de eerste foto's tussen de druppels door gemaakt (met gevaar voor Marlies, haar kapsel, lang leve de doorzichtige paraplu), maar al gauw werd het helemaal droog en konden we heerlijk foto's maken in dit prachtige natuurgebied. De regen heeft zich hierna niet meer laten zien die dag, en uiteindelijk ging zelfs de zon schijnen! Kijk gauw verder voor de foto's van deze heerlijke septemberbruiloft!


Reactie schrijven

Commentaren: 0