Johan & Willie

De prachtige dag van Johan & Willie. Heerlijk weer en lekker rustig opstarten 's morgens... De zon scheen uitbundig toen we 's morgens bij de bruid en 'gom aankwamen. Door de Coronamaatregelen moest dit bruidspaar hun dag én vervroegen én flink aanpassen, maar wát hebben ze (en wij ook!) genoten!

 

Een mooie 'first look' van 2 prachtige mensen, waar een groot deel van de familie en vrienden - op afstand dan wel - van mee kon genieten. Een knusse ceremonie - want er mochten toch nog 12 aanwezigen bij zijn! - en als klap op de vuurpijl hadden de ceremoniemeesters een verassingsroute uitgestippeld. Van het stadhuis naar de fotolocatie. Hier stonden veel familieleden, vrienden en collega's langs de weg, om het kersverse paar te bewonderen en feliciteren. Uiteraard werden er ook een paar 'Corona-proof' groepsfoto's gemaakt.

 

Hierna hebben we wat plaatjes gemaakt bij de Blauwe Kamer bij Wageningen en heeft het bruidspaar samen in hun nieuwe huisje gedineerd. Hoe zeldzaam is dát op je bruiloft? En hoe gaaf is het als er dan tussen het diner en de kerkdienst nog wat tijd overblijft om met zonsondergang foto's te maken bij de Rijn... Geniet mee van deze fijne bruiloft!


Reactie schrijven

Commentaren: 0