Zwangerschapsshoot Margriet

Echt kort voordat de baby geboren zal worden... maakten we een avondje foto's van deze prachtige mama. Kijk haar stralen in het stralende avondzonnetje! Extra bijzonder om een paar foto's met man en dochterlief te maken, omdat ze nog nooit officieel een gezinsfoto met zijn drietjes hadden gemaakt hoorden we. Zo leuk om dan van de mama na de shoot een berichtje te krijgen met; 'Super bedankt voor de heerlijke tijd. Het was erg lekker om er nog even uit te zijn! En wat zijn ze prachtig, de foto's! Bedankt voor deze mogelijkheid...' Voor zulke dankbare klanten werken we het natuurlijk graag! 

Margriet draagt op al deze foto's kleding uit onze cliënten closet. Van deze jurken mag je gratis gebruik maken als je een reportage bij ons boekt! Hoe leuk is dat? :)  


Reactie schrijven

Commentaren: 0