Op deze pagina vind je de meest recente blogs. 

 

 

Zwangerschapsshoot Jaap & Joska

Een boeren-baby'tje op komst!

Één keer raden waar de foto's gemaakt moesten worden.. 

Jaap & Joska verwachten hun eerste kindje in december. De bijzondere tijd van zwangerschap is natuurlijk super waardevol om vast te laten leggen! En waar kun je dat dan beter doen dan 'op de boerderij, waar hun baby'tje op hoopt te groeien'? - Joska's eigen woorden ;).

 

Mooie om te bedenken dat er over een tijd kleine voetjes tussen het hooi spelen, bij de koeien kijken en door de weide struinen. 

 

Maar kijk nu eerst snel verder naar deze 2 prachtige mensen..

Jullie snappen wel dat het een feestje was om hen voor de lens te hebben... ;) 

meer lezen 0 Berichten

Newborn Jonas

Lieve kleine Jonas! Heerlijk om zulk nieuw babygeluk vast te leggen. Grote broer en zus die zó trots zijn op hun kleine nieuwe broertje! Honderduizend knuffels en kusjes, en intussen lekker rondrennen als papa en mama op de foto gaan ;). Oh, en wat worden we blij van dat 'eind-van-de-middag-licht' en dan zo'n fijne donkergroene muur. Lekker schilderachtige plaatjes worden het dan! :) Genieten jullie mee van dit heerlijke gezinnetje? En kijk meteen even naar die flinke bijzondere bos oranje haartjes van deze knappe baby! 

 


meer lezen 0 Berichten

Newborn Amélie

Wát een intense en bijzondere tijd breekt er aan als je (opnieuw) papa en mama mag worden van een klein wondertje! Sharon en Wesley maakten dit voor de tweede keer mee met de geboorte van hun kleine Amélie, en wisten nu uit ervaring hoe snel de tijd gaat. Voor je het weet is dat hele kleine baby'tje niet zo heel klein meer... Ik mocht bij hen thuis langs om wat fijne momenten vast te leggen. Heel waardevol om mooie beelden te hebben van deze eerste periode met jullie kleintje! En al helemaal leuk als er dan ook een trotste grote zus bij is!


meer lezen 0 Berichten

Zwangerschapsshoot Liz

Op de allermooiste avond van de week stond de prachtig zwangere Liz voor de lens! Het plaatje was helemaal compleet met de heerlijke avondzon en de mooie jurken (uit de cliënt closet van WEphotography). 

Kijk en geniet mee van deze mooie plaatjes! 

En wil jij ook het grote wondertje wat groeit in je buik vastgelegd hebben? Neem dan snel contact met ons op! 

meer lezen 0 Berichten