Op deze pagina vind je de meest recente blogs. 

 

 

Newborn Amélie

Wát een intense en bijzondere tijd breekt er aan als je (opnieuw) papa en mama mag worden van een klein wondertje! Sharon en Wesley maakten dit voor de tweede keer mee met de geboorte van hun kleine Amélie, en wisten nu uit ervaring hoe snel de tijd gaat. Voor je het weet is dat hele kleine baby'tje niet zo heel klein meer... Ik mocht bij hen thuis langs om wat fijne momenten vast te leggen. Heel waardevol om mooie beelden te hebben van deze eerste periode met jullie kleintje! En al helemaal leuk als er dan ook een trotste grote zus bij is!


meer lezen 0 Berichten

Juli-Art - Personal Branding

Een krachtig én persoonlijk beeld van jezelf neerzetten is belangrijk als je je bedrijf goed wilt neerzetten.

Heel erg leuk dus om deze beelden van Julia - tekendocente en kunstenares achter 'Juli-Art' - te mogen maken. 

In haar atelier overal verf, planten en teken- & schildersattributen. Op een grote schildersezel pronkt een prachtig doek waar Julia de laatste hand aan legt. 

Julia vastleggen op deze plek is zó leuk! 

De foto's zeggen weer genoeg...

meer lezen 0 Berichten

Zwangerschapsshoot Margriet

Echt kort voordat de baby geboren zal worden... maakten we een avondje foto's van deze prachtige mama. Kijk haar stralen in het stralende avondzonnetje! Extra bijzonder om een paar foto's met man en dochterlief te maken, omdat ze nog nooit officieel een gezinsfoto met zijn drietjes hadden gemaakt hoorden we. Zo leuk om dan van de mama na de shoot een berichtje te krijgen met; 'Super bedankt voor de heerlijke tijd. Het was erg lekker om er nog even uit te zijn! En wat zijn ze prachtig, de foto's! Bedankt voor deze mogelijkheid...' Voor zulke dankbare klanten werken we het natuurlijk graag! 

Margriet draagt op al deze foto's kleding uit onze cliënten closet. Van deze jurken mag je gratis gebruik maken als je een reportage bij ons boekt! Hoe leuk is dat? :)  

meer lezen 0 Berichten

Pieter & Jantine

Jaren was ik er niet geweest. Maar toen dit leuke stel graag een fotoshoot wilde, leek het me een perfecte locatie om weer eens te gaan kijken. En ja hoor! Helemaal met het prachtige avondzonnetje en 2 verliefde mensen was het plaatje compleet! Ik ben weer helemaal op mijn plek tussen de duinen, het zand, de heidebegroeiing en het bos. 

Kijk mee voor deze prachtige golden-hour shoot! 

meer lezen