Jonathan & Marlies

Any day spent with you is my favorite day.

 

Yes! Wat hadden we een geluk tijdens de korte pre-weddingshoot van dit leuke stel! Een prachtig avondzonnetje geeft liefde nog nét dat beetje extra glans... 

meer lezen 0 Berichten

Eric & Gerja

And then one day... there was you. 

 

Afgelopen zaterdag, het was bloedjeheet (boven de 30 graden!), stond dit leuke stel voor de lens... Dat was zweten ;) Gelukkig was het in de schaduw goed toeven, dus hebben we het prima uitgehouden en deze mooie plaatjes kunnen schieten! Kijk en geniet mee van de foto's van Eric & Gerja!


meer lezen 0 Berichten

Gjalt & Annemarie

Gjalt en Annemarie hopen over 1,5 maand te trouwen en wij mogen hun ongetwijfeld prachtige dag vastleggen!. Met dit leuke stel hebben we van tevoren vast een pre-wedding shoot gedaan, om een beetje te wennen aan de camera en aan elkaar. Het mooie Utrecht leende zich uitstekend voor fotoplekjes en hoé leuk, Gjalt en Annemarie wisten een aantal 'verborgen' plekjes waar bijna niemand kwam! De bloesembomen konden natuurlijk niet ontbreken in deze mooie tijd van het jaar en het zonnetje was bijna té fel soms! Gelukkig bestaan er zonnebrillen... ;) 

Kijk en geniet mee van deze fijne lente-foto's!


meer lezen 1 Berichten

Jorrit & Marieke

Wihoee wat is het leuk om vrienden voor de lens te hebben! Dit megaleuke stel heb ik maar een keertje mee op sleeptouw genomen de prachtige paarse heide op want tja, trouwplannen hebben en dan nog nooit samen een fotoshoot hebben gehad, dat kan natuurlijk niet! ;)

Geniet mee van de ongedwongen plaatjes!


meer lezen 0 Berichten