Zwangerschapsshoot Jaap & Joska

Een boeren-baby'tje op komst!

Één keer raden waar de foto's gemaakt moesten worden.. 

Jaap & Joska verwachten hun eerste kindje in december. De bijzondere tijd van zwangerschap is natuurlijk super waardevol om vast te laten leggen! En waar kun je dat dan beter doen dan 'op de boerderij, waar hun baby'tje op hoopt te groeien'? - Joska's eigen woorden ;).

 

Mooie om te bedenken dat er over een tijd kleine voetjes tussen het hooi spelen, bij de koeien kijken en door de weide struinen. 

 

Maar kijk nu eerst snel verder naar deze 2 prachtige mensen..

Jullie snappen wel dat het een feestje was om hen voor de lens te hebben... ;) 


meer lezen 0 Berichten

Zwangerschapsshoot Liz

Op de allermooiste avond van de week stond de prachtig zwangere Liz voor de lens! Het plaatje was helemaal compleet met de heerlijke avondzon en de mooie jurken (uit de cliënt closet van WEphotography). 

Kijk en geniet mee van deze mooie plaatjes! 

En wil jij ook het grote wondertje wat groeit in je buik vastgelegd hebben? Neem dan snel contact met ons op! 


meer lezen 0 Berichten

Zwangerschapsshoot Margriet

Echt kort voordat de baby geboren zal worden... maakten we een avondje foto's van deze prachtige mama. Kijk haar stralen in het stralende avondzonnetje! Extra bijzonder om een paar foto's met man en dochterlief te maken, omdat ze nog nooit officieel een gezinsfoto met zijn drietjes hadden gemaakt hoorden we. Zo leuk om dan van de mama na de shoot een berichtje te krijgen met; 'Super bedankt voor de heerlijke tijd. Het was erg lekker om er nog even uit te zijn! En wat zijn ze prachtig, de foto's! Bedankt voor deze mogelijkheid...' Voor zulke dankbare klanten werken we het natuurlijk graag! 

Margriet draagt op al deze foto's kleding uit onze cliënten closet. Van deze jurken mag je gratis gebruik maken als je een reportage bij ons boekt! Hoe leuk is dat? :)  


meer lezen 0 Berichten