Johan & Willie

De prachtige dag van Johan & Willie. Heerlijk weer en lekker rustig opstarten 's morgens... De zon scheen uitbundig toen we 's morgens bij de bruid en 'gom aankwamen. Door de Coronamaatregelen moest dit bruidspaar hun dag én vervroegen én flink aanpassen, maar wát hebben ze (en wij ook!) genoten!

 

Een mooie 'first look' van 2 prachtige mensen, waar een groot deel van de familie en vrienden - op afstand dan wel - van mee kon genieten. Een knusse ceremonie - want er mochten toch nog 12 aanwezigen bij zijn! - en als klap op de vuurpijl hadden de ceremoniemeesters een verassingsroute uitgestippeld. Van het stadhuis naar de fotolocatie. Hier stonden veel familieleden, vrienden en collega's langs de weg, om het kersverse paar te bewonderen en feliciteren. Uiteraard werden er ook een paar 'Corona-proof' groepsfoto's gemaakt.

 

Hierna hebben we wat plaatjes gemaakt bij de Blauwe Kamer bij Wageningen en heeft het bruidspaar samen in hun nieuwe huisje gedineerd. Hoe zeldzaam is dát op je bruiloft? En hoe gaaf is het als er dan tussen het diner en de kerkdienst nog wat tijd overblijft om met zonsondergang foto's te maken bij de Rijn... Geniet mee van deze fijne bruiloft!


meer lezen 0 Berichten

Niels & Hannerieke

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, dé dag van Niels en Hannerieke. Koud was het wel, maar wat hebben we het verder getroffen met het weer. Geen drupje regen tijdens de fotomomenten! En tegen die kou waren en bontjasjes, sjaals en kleedjes. Ja ja, dat is wel onmisbaar als de trouwauto geen verwarming heeft... Gelukkig was het voor het bruidspaar ook geen straf om elkaar warm te houden, en konden ze de rest van de dag genieten in de warme tuinkas van De Duikenburg!

 

Kijk en geniet mee van de eerste plaatjes van deze prachtige dag!


meer lezen 0 Berichten

Jonathan & Marlies

'If I know what love is, it's because of you.'

 

13 september 2019 was het dan eindelijk zo ver; dé grote dag van Jonathan en Marlies. Marlies en ik (Janneke) kenden elkaar al via onze opleiding, en ik heb hun verkeringstijd dan ook van de zijlijn meegemaakt (oké niet in het echt, maar van verhalen tijdens onze eindeloze treinreizen richting Rotterdam, dus voor mijn gevoel kende ik Jonathan ook al een beetje ;) ). Van elkaar leuk vinden, verkering krijgen tot verloven hoorde ik de verhalen, en hóe leuk is het dan dat zij ons vroegen om hun bruiloft vast te leggen! Het was echt een feestje om bij deze dag aanwezig te zijn.

 

's Ochtends vroeg onderweg naar Marlies vielen de eerste regendruppels neer op de auto, oei... Ook het weerbericht beloofde wat regen, en wel precies tijdens het fotomoment. Hier werden zowel wij als het bruidspaar niet heel blij van. Bij Marlies aangekomen zat zat zij inmiddels al beneden en werd zij mooi gemaakt door Leanne van Beautysalon & Kapsalon Time Out Putten, die ook mijn kapsel en make-up had verzorgd op onze bruiloft twee maanden eerder, hoe grappig om elkaar hier weer te treffen! Marlies was relaxt en maakte zich (ogenschijnlijk) niet zo druk om de regen. Een schitterende bruidsjurk hing klaar, de dag was nu echt begonnen! Nadat bij Jonathan de laatste voorbereidingen werden gefotografeerd was het bruidspaar klaar voor de ontmoeting en stopte het zowaar met regenen.


We waagden het toch naar de 'buitenlocatie' voor de fotoshoot, maar onderweg hiernaartoe begon het weer hard te regenen. We zijn toch maar doorgereden, en dat was maar goed. Bij aankomst regende het nog wat en zijn de eerste foto's tussen de druppels door gemaakt (met gevaar voor Marlies, haar kapsel, lang leve de doorzichtige paraplu), maar al gauw werd het helemaal droog en konden we heerlijk foto's maken in dit prachtige natuurgebied. De regen heeft zich hierna niet meer laten zien die dag, en uiteindelijk ging zelfs de zon schijnen! Kijk gauw verder voor de foto's van deze heerlijke septemberbruiloft!


meer lezen 0 Berichten

Evert & Berthine

WAUW, wat een mooie dag was de trouwdag van Evert & Berthine. Vroeg in de ochtend, toen we bij de bruid en de 'gom' arriveerden, scheen het zonnetje al uitbundig; een goed voorteken. De héle dag bleef hij stralen. En het bruidspaar straalde mee. 

Kijk snel mee naar de eerste preview van deze bijzondere dag met o.a. een fijne locatie, mooie styling, een halve familie die uit Canada speciaal overgekomen was (!) en een kalf van Evert aan het spit....! & niet te vergeten het prachtige bruidspaar.. :)


meer lezen 1 Berichten

Bart & Anna

Wát een mooie dag was de dag van Bart & Anna! De liefde voor elkaar (én voor de Ferrari;) was voelbaar. Het was heerlijk relaxt en ontspannen. De zon scheen en we hadden een enorm toffe locatie om foto's te maken. Ontroerende speeches tijdens de ceremonie, een lach en een traan. Een dag vol liefde. Lief bruidspaar, we hebben met jullie mee genoten van deze prachtige dag! 


meer lezen 0 Berichten

Gjalt & Annemarie

Oh, how beautiful love is... 

 

 Bekijk hieronder de foto's van de prachtige bruiloft van Gjalt en Annemarie. Wat was het een fijne, gezellige, feestelijke, liefdevolle, warme en zonnige dag! We begonnen bij Annemarie met het vastleggen van de voorbereidingen. Daarna mochten we een groot gedeelte van de bruiloft vastleggen, inclusief een stukje van de maaltijd, die heerlijk buiten gehouden werd. De hele dag was een groot feest! Gjalt en Annemarie, heel veel liefde en geluk toegewenst! 

 


meer lezen